İtalya Vizesi Gerekli Evraklar Nelerdir?

 

İtalya Vizesi Gerekli Evraklar Nelerdir?

İtalya, vize talebinde bulunan ülkelerden biridir. Vize işlemleri için İtalya Büyükelçiliğine veya Konsolosluklara başvurmanız gerekiyor. Tüm seyahat planınızı önceden hazırlamanız ve ortaya çıkabilecek sorunlar nedeni ile gitmek istediğiniz tarihten bir ay önce vize başvurusunda bulunmanız gerekiyor. Vize işlemleri esnasında talep edilecek olan bazı evraklar vardır.

Bu da akıllara İtayla vizesi gerekli evraklar nelerdir?  sorusunu getiriyor. İtalya vizesi için öncelikle 10 yıldan eski olmayan bir pasaporta sahip olmalısınız. Ayrıca kimlik fotokopisi, biometrik fotoğraf, Schengen vize ücretinin ödendiğine dair dekont, seyahat sağlık sigortası, banka dökümü, ek gelir belgeleri, konaklama ve ulaşım rezervasyonlarına ait tüm evraklar ile birlikte vize talebinde bulunma amacınızı açıklayacağınız dilekçeyi hazırlamanız gerekiyor.

italyakonsoloslugu.gen.tr

 

Yorumlar

  1. if you want to check rta fines then visit my site: https://emiratesids.com/rta-fines/ and https://emiratesids.com/ this site also information about theNOL card balance checkand provides the information about all the UAE topics.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

İspanya Vize Ücretleri Ne kadar?